Landsforeningen til udryddelse af persillesovs

LUP
Er en kulinarisk forening som både inkluderer
gourmet og gourmanger.

 

Formålet med foreningen er at "udrydde" (spise, æde, fortære, nyde) persillesovs, gerne i forbindelse med stegt flæsk og kartofler.

Foreningen har til huse på "Skottehjemmet" eller  måske bedre kendt hos "Truberg på bakken" Bornholm.

Frank med efternavnet Truberg serverer mad af aller bedste karat, og mestrer selvfølgelig også at branke et par skiver flæsk, flå skrællen af et par kartofler, og koge dem i letsaltet vand, samt tilberede en god lækker delikat persillesouce, som tydelig skinner igennem med sin grønne farve af frisk persille.

I mit barndomshjem fortalte min far altid at forskellen på sovs og souce var om der var nok, forstået på den måde at hvis der lå et par små dråber hist og her på tallerkenen så var det souce, hvis tallerkenen sejlede i dyppelse var det sovs. I mit barnbomshjem fik vi altid persillesouce.

Henvisninger til persillesovsesteder.

The Range
Rutsker.

The Pirat
Gudhjem
Værftet,
Sandvig
RioBravo,
København

7_11_13, Værftet 14/11_13, Værftet 28/11-13, Værftet.