Værftet, Sandvig
"Foreningen til udryddelse af persillesovs" holdt i gå indledende møde på VÆRFTET i Sandvig. Det blev en fantastisk oplevelse, ud over besøget på Værftet, som jo altid er en oplevelse værd, så; der blev bestilt stegt flæsk, kartofler og persillesovs. Der blev serveret en stor skål med persillesovs, måske lidt for lysegrøn, men dog med en god smag af persille, den bar tydelig præg af at være lavet på rigtig sødmælk, tilpas krydret med et afstemt strejf af både salt og peber. Kartoflerne var fine asparges kartofler lige tilpas al-dente, der kom et stort fad stegt flæsk på bordet, helt overdådigt, Der var ikke tale om alm. flæsk. men rigtig veltilberedt stegt flæsk, med en tilpas marmoreret struktur, sprød skorpe og adskillige stykker med ben i enden, her var tale om kvalitets varer, der kom også strax en skål rødbeder på bordet, og enkelte bordefik serveret en skål sennep på forespørgsel. Smagen var formidabel, mængden var rigelig, vi magtede ikke at tømme fadene, og på høflig og venlig deltagende forespørgsel af tjener/ejer (Anders) om vi ønskede mere, måtte vi med dyb beklagelse meddele "Vi magter ikke mere" MEN SKÅLEN MED PERSILLESOVS BLEV TØMT.
Dette er den bedste anmeldelse der kan gives, det skal opleves. STØT OP OM DETTE TILBUD. DER KAN BESTILLES BORD TIL TORSDAG. Der uddeles 7 ud af 6 kokkehuer.