1. jagtdag 2007

Det var en kold og våd novemberdag;

men udbyttet var godt,

Læg lige mærke til at jeg ikke deltog -

ikke på grund af vejret men........

 

 

2. jagtdag d. 9/12-07

Efter at det har regnet næsten konstant i 14 dage, er markerne gennemblødte og hvis man står stille i kort tid og vrikker med tæerne så synker man lige så stille ned i mudder til over knæerne. Med dette udgangspunkt gik jagten ind over markerne i omegnen.

Et jagthold på 10 mand og en standhaftig dame, vadede gennem såterne, fik løsnet ca 66 skud og ramte - ja det kan du selv tælle på billederne fra paraden.

Fotografen - nok den største kylling af alle foretrak at tage turen efter jagtholdet i en 4 hjulstrækker på størelse af en middelstor traktor.

 

Næst efter jagten glæder enhver jæger sig til at komme ind i varmen og få noget lækkert at spise, heller ikke denne gang blev nogen snydt, hverken jægere eller inviterede naboer som lagde mark og eng til.

Ristepølse, god senep, flæskesteg og rødkål, samt øl og vand, man skal ikke lade sig snyde - der blev også serveret 1.enkelt til, både før og efter.

Efter stegeretterne kom der kaffe, og en uforskammet god lagkage - der var ingen som bad om cognac, så den kom vist aldrig frem.

Tak for endnu en god og hyggelig eftermiddag, ikke mindst til de tre piger i køkkenet.