Frækhed uden grænser

 

Jeg har d. 12 august 2007 fået den store fornøjelse at blive medlem af denne firnurlige forening.

 

Fra: claes grove [uldul@hotmail.com]
Dato: 12/08/2007 12:39
Til: <fassel@sol.dk>, "Carsten Seeger"<kirsten.seeger@get2net.dk>
Cc:
Emne: RE: Medlemsskab i Fraekhed uden graenser?
Kære Fassel - som vistnok er en Ole?
 
En herlig historie der endnu en gang sætter på plads, at det kan være langt mere underholdende, at score et 5-tal, frem for et 11-tal!
Det at være fræk, og ikke bare fræk men grænseløst fræk, er ikke en handling eller noget der kan tillæres. Det er en evne og udtryk for en livsstil, og det bør blive belønnet til de få med stilen og (ikke mindst) livet i behold!
 
Fassel velkommen i Kulturbornholms® måske fineste subkultur, velkommen til "Frækhed uden grænser"!
 
Desuden har jeg hørt at du vist er noget af en krudt og kugle mester, hvis det virkelig er sandt, så udnævner jeg dig i samråd med Præsidenten, til chef og mesterproduktudvikler i vores "spøg og skæmt" departement.
 
Velkommen i klubben
 
Claes Grove
 
PS. det skal jo lige siges at vi efter dræbersnegleplagen har fået indført, at man på eget initiativ lige må spise en fem stykker for at være med, gerne fra egen have, men så er du altså også bonusplusguldmedlem.

 

Min indlendnings historie for medlemskab stammer tilbage fra min gymnasietid, på Birkerød Statsskole.

I sidste eksamensfag - Fransk - var det pinedød nødvendigt at jeg som minimum skorede et 5. tal for at overhovedet at bestå. I forvejen lå mine karakterer således at jeg havde 9 i matematik mundtlig og skriftlid, samt kemi - tilsammen.

Vi havde været på skolerejse i Paris, og vores fransklærer Busk slæbte os rundt og så wn masse interesante ting på turen, og når vi havde guide på oversatte han beredskabsvilligt hvad der blev sagt, på et tidspunkt spurte jeg han om han ikke var sprunget lidt let hen over en passage i fortællingen, og han ikke burde havde havde sagt "sådan og sådan" Busk gloede på mig og spurgte om jeg havde forstået det???   ja-ja, og det var heller ikke rigtigt da du fortalte om xxxx.

Da vi kom hjem fra rejsen og skulle have karrekterer i frans fik jeg et 8 tal, jeg var stolt som en Pave.

Fransk blev desværre udtrukket som eksamensfag, og jeg havde jo ikke fattet en bønne.

Og til eksamen gik det jo som forventet, sencor gloede mistroesk på mig da jeg humpende hakkede mig gennem den for mig forelagte ekstemporal tekst - den fra lærebogen indøvede. og da jeg havde hakke lidt spurgte jeg om det ikke snart var nok??. Busk var ved at falde ned af stolen, men jeg beroligede ham med at vi jo sås igen til næste år, da han jo havde alle "Z" klasser, men han kunne jo bare give mig et 5 tal, så ville han jo slippe for mig.
Busk bad mig gå ud af eksamenslokalet, han var lamslået. Jeg gik ud, og lidt efter stormede Busk ud af døren og ned af gangen, 10 minuter efter kom han pustfuld tilbage - hev mig ind i lokalet, og snakkede meget hurtigt, og sagde bla. at han havde været oppe og snakke med Rektor og skriftlig inspektor, som var bledet enige om at det var bedre at lade mig denintere, så de slap af med mig jeg fik mit 5 tal men måtte lov at jeg ikke ville søge ind på universitetet på Fransk studie (intet lå mig dog fjernere)

Jeg kom ud og køre hestevogn med mine klassekammerater. Hæ hæ