Anonyme Brudgomme

Jeg er desværre blevet exkluderet, men har tidligere været medlem og kan kun kraftig være fortaler for "Anonyme Brudgomme"

Kuren i denne forening er ganske simpel:

Hvis man som ungersvend  lever alene, og ønsker fortsat at gøre det, kan søge optagelse i foreningen.

Foreningen vil så til enhver tid ,når det er påkrævet, (og kun på opfordring af medlemmet)  hver gang man ønsker at gifte sig, eller indlede et fastere forhold, sende en dame tidligt om morgenen, iført laset slåbrok curlere i håret og ganske usminket over til medlemmet for at lave dårlig kaffe, brænde et par toastbrød af og vrisse surt ude fra køkkenet at man skal op og afsted på arbejde.

Ps. samme service kan, mod extra betaling, også udføres med kvinde og teenager i op til  et år efter man er blevet gift - for at undgå "BØRN". Efter et års ægteskab bliver man automatisk exkluderet.

Pas på, i starten er det sjovt men;

 

Ps: ved du hvorfor brudeparet tager hinanden i hånden foran alteret, når de bliver gift? Det er en ren formalitet, ligesom boxerne giver hinanden hånden før kampen!

Jeg sagde da også "tak for kampen" da min eks koneog jeg, kom ud fra statsamtet og var blevet skilt.

 

Jeg kan ikke tælle hvor mange billeder dette bille er sat sammen af, men det illuderer nok megt godt hvor mange "kærester" jeg har haft i tankerne.